Over Attend

Attend is een Hospitality Agency geboren in de 5 sterren hotellerie. In de loop der jaren kreeg onze organisatie steeds meer vragen vanuit de kantoren- en zorgmarkt naar gastvrije, vriendelijke en bovenal professionele medewerkers. Onze specialiteit!

Dagelijks bewijzen wij bij Attend dat gasttevredenheid ook via inzet van flexibele arbeid is te managen. In de kantoren-, zorg- en horecamarkt. Een van onze belangrijkste succesfactoren is dat wij invulling van onze medewerkers baseren op de visie en ambitie van onze opdrachtgevers. Wat betekent dat wij uitsluitend medewerkers inzetten die passen bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers en hen vervolgens trainen op basis van kernwaarden. Door deze werkwijze maken wij een wezenlijk verschil met reguliere aanbieders van flexibele arbeid.

Onze Missie:

“Attend levert innovatieve concepten om invulling te geven
aan flexibele arbeid in de belevingsmarkt.”

Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij een team opmaat formeren die helemaal past binnen het bedrijf. Een team wat weet wat hospitality is en dit naar een hoger segment weet te brengen op de werkvloer.

Werken bij Attend betekent onderdeel zijn van onze missie. Het overbrengen en optimaliseren van een gastvrije belevingswereld op de locaties van onze opdrachtgevers. Om dit te volbrengen is het belangrijk te kijken naar de wensen van de opdrachtgever maar ook die van de werknemer. We zoeken samen naar de perfecte werkplek waar alle partijen gelukkig van worden. Tevens werken er bij Attend ook flexibele werknemers. De mensen die op verschillende locaties uitstekend zijn in te zetten, zonder dat het niveau van hospitality verloren gaat. Wat werken bij Attend tevens gevarieerd en heel uitdagend maakt.

Wil je ook bij Attend Werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Je kunt ons ook bereiken op 085 877 18 91 of kom gewoon langs voor een lekker kopje Italiaanse koffie.